Van schets tot sleutel…

Buro Bouwkunst vertaalt de visie van klant naar een werkbare bouwtekening. Deze tekening geldt als basis voor aannemers om mee te bouwen. Onze tekenaars bespreken eerst de wensen van de klant en gaan vervolgens met potlood en papier aan de slag. Vervolgens wordt de tekening verwerkt in een 3D-ontwerp, waarmee we vormgeven aan een idee.

Over welk project het ook gaat, of het nu om nieuwbouw, verbouw of utiliteitsbouw gaat; Buro Bouwkunst denkt graag met u mee.

Op basis van het eerste en/of tweede gesprek gaat ons tekenteam aan het werk met uw wensen. Met een feilloos gevoel voor creativiteit weten we een tekening te creëren, die recht doet aan uw doel: een bouwwerk dat volledig voldoet aan wat u wilt.

Tijdens het gehele traject houden we toezicht op de bouw, bewaken we het gehele proces, ongeacht hoelang het duurt. Wij zijn helder in onze communicatie, ook qua prijs. Bij ons hoeft u niet te vrezen voor onverwachte meerprijzen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op, zodat we op een eerlijke en open manier kunnen ontdekken of we wat voor u kunnen betekenen.

Buro Bouwkunst, van schets tot sleutel!
huizenblokken